Artikkelit

Vuokravälitys hinta Vuokranurkka

Vuokravälitys hinta – Mitä maksaa vuokravälitys?

Vuokravälitys maksaa yleensä noin yhden kuukauden vuokran verran. Suuri osa välitysliikkeistä laskuttaa yhden kuukauden vuokran plus arvonlisäveron. Nykyään on myös välittäjiä, jotka ovat määrittäneet kiinteät hinnat. Hinnan lisäksi on tärkeää tarkistaa, mitä palveluun kuuluu ja onko odotettavissa vielä muita maksuja.

Vuokravälittäjä Jyväskylä

Mitä vuokranantaja saa kysyä vuokralaiselta?

Vuokranantaja saa kysyä vuokralaiselta sellaisia asioita, jotka liittyvät vuokralaisen maksukykyyn, luottotietoihin, henkilötietoihin ja asumiseen. Vuokranantaja ei saa puolestaan kysyä vuokralaiselta tietoja, jotka ovat syrjiviä tai jotka liittyvät yksityiselämään ilman pätevää syytä. Vuokralainen voi kuitenkin oma-aloitteisesti kertoa enemmänkin, mutta siihen ei saa painostaa.

Hyvä vuokrailmoitus Vuokranurkka Oy

Millainen on hyvä vuokrailmoitus?

Hyvä vuokrailmoitus on informatiivinen ja realistinen. Tärkeintä ovat laadukkaat kuvat, jotka antavat mahdollisimman kattavan ja todenperäisen käsityksen asunnosta. Hyvä ilmoitusteksti tuo asunnon ja alueen parhaat puolet esille. Lisäksi siinä kerrotaan tarkat tiedot huoneistosta, sen varustuksesta ja vuokrauksen ehdoista.

Ilmainen asunnon tarkastuslomake

Lataa ilmainen asunnon tarkastuslomake, jota voit käyttää pohjana asuntotarkastusta tehdessä. Ensimmäinen on helposti tulostettavassa Pdf-muodossa ja toinen Excelillä muokattavassa muodossa.

Vuokravälittäjä Jyväskylä Vuokranurkka

Kannattaako vuokravälittäjä?

Vuokravälittäjän käyttö on yleensä kannattavaa esimerkiksi sellaisille vuokranantajille, jotka asuvat toisella paikkakunnalla kuin missä vuokrattava asunto sijaitsee. Myös, jos sijoitusasuntoja on useampia, aikaa ja vaivaa säästyy huomattavasti, kun käyttää välittäjää. Lisäksi vuokravälittäjä löytää yleensä vuokralaiset nopeammin ja vuokralaiset ovat luotettavampia.

Vuokravälitys Vuokranurkka Oy

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälitys on kiinteistöalan palvelu, joka toimii välittäjänä vuokranantajan ja vuokralaisen välillä. Se helpottaa asunnon tai kiinteistön vuokraamista, tarjoten monipuolisia palveluita ja asiantuntemusta molemmille osapuolille. Vuokravälitysprosessi kattaa laajan kirjon tehtäviä aina markkinoinnista vuokrasopimuksen laatimiseen asti.