Vuokranurkka ja kuvataiteilija Mika Pekkanen yhteistyössä

Mika Pekkanen vierailulla Vuokranurkan toimistolla

Mika Pekkanen on erikoistunut akvarellimaalauksiin, jotka tavoittavat kaupungin ainutlaatuisen tunnelman ja kauneuden. Hänen teoksensa heijastavat paikallista kulttuuria, arkkitehtuuria ja luontoa, ja nyt näitä taideteoksia tullaan näkemään myös paikallisen vuokravälitysyrityksen markkinoinnissa.

Vuokranurkka on tarttunut tilaisuuteen saada yrityksen visuaaliseen ilmeeseen poikkeuksellista kauneutta ja samalla tuoda esiin paikallista taiteilijanlahjakkuutta. Yritys on saanut luvan käyttää Mika Pekkasen luomia Jyväskylä-aiheisia akvarellimaalauksia omilla nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan. Tämä yhteistyö tuo jyväskyläläisille uuden tavan nähdä kaupunkinsa kauneus ja tarjoaa vuokranantajille sekä vuokra-asunnon etsijöille lisää syitä ihastua Jyväskylään.

Akvarelli: Mika Pekkanen

Taiteilijan maalaukset ovat vanginneet kaupunkilaisten sydämet jo aiemmin paikallisissa näyttelyissä, ja nyt ne saavat entistä laajemman yleisön, kun ne otetaan osaksi vuokravälitysyrityksen markkinointia. Vuokranurkalle yhteistyö on erittäin mieluisaa, koska yrittäjä Pauli Nurkkala tunnustautuu Pekkasen teosten suureksi faniksi.

Nurkkala kommentoi yhteistyötä innostuneesti: ”Olen erittäin iloinen voidessamme tuoda taiteen osaksi yrityksemme ilmettä. Jyväskylä on kaunis kaupunki, ja Pekkasen maalaukset tavoittavat sen lumon poikkeuksellisella tavalla. Olen varma, että tämä yhteistyö tekee vuokravälityspalvelujemme mainoksista houkuttelevampia.”

Akvarelli: Mika Pekkanen

Yhteistyö paikallisen taiteilijan ja vuokravälitysfirman välillä ei ole vain kaupallinen, vaan se heijastaa myös paikallisyhteisön yhtenäisyyttä ja ylpeyttä omasta kaupungistaan. Tämä voi avata ovia vastaaville yhteistyömahdollisuuksille tulevaisuudessa ja vahvistaa kaupungin kulttuurielämää entisestään.

Jyväskyläläiset voivat odottaa näkevänsä taiteilijan upeita akvarellimaalauksia Vuokranurkan markkinoinnissa, ja samalla kaikki kaupunkiin saapuvat voivat saada ensikosketuksen Jyväskylän ainutlaatuiseen viehätykseen.

Käy katsomassa taiteilijan nettisivut ja osta seinällesi taideteos! Myös tilaustyöt onnistuvat.

www.mikapekkanen.com


Vuokravälitys

Ota yhteyttä!
Vuokranurkka Oy
Jyväskylä

050 350 8310
info@vuokranurkka.fi